Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tady na této straně jsem se ptal 3 srpna, jakou měly ty brambory Marabel nať, jelikož jsem si je zapomněl poznacit a rozhodují se mezi dvěma odrudami které bych příští rok určitě nekoupil..Jsou to Dali a nebo Marabel? No odpověď nebyla jistá.Ted se naskytla další možnost, Uvařit brambory č 1 a brambory č 2. Ty které po uvaření budou po 8 hodinách mít na sobě silnou tužší slupku budou tedy Marabel.Jak to dopadlo? No špatně. Ráno jsem je vyndal z ledničky a oba druhy byly ve stejném stavu jako večer. Samozřejmě jsem je chutnal.Priznavam ze jsem tomu ani moc nevěřil, ze se udělá nějaká slupka. 

Jinak bych poznamenal a muže si to každý dohledat, ze ačkoliv odrůdy Dali a Marabel jsou ranne skupina BA nať u jedněch je po 95 dnech skoro zvadla tak u druhých je po 110 dnech zelená, vysoká mohutná ale už se brambory krásné oddělují (nedrží na nati)Jiný prodejce je řadí do skupiny A.Musi se všechno brát s rezervou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika