Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zalívám ze studny z hadice rovnou... Před bramborama tam rostly nějaké cibulovité okrasné rostliny. Zkusím trochu odhrnout hlínu kolem již vzešlých brambor a něco tam toho síránu zapravím. To samé i v řádku, kde ještě rostliny nevylezly. Sazívám s odstupem 14-21dní. Takže když zasadím řádek, tak hned si nachystám další řádek se síránem.

Hrobečky nedělám. Viděl jsem úrodu od babičky, která hroby nedělala kvůli již své slabosti. Zasadila, neplela, neokopávala, nepřihrnovala a to co jsem ji v létě vykopal jsem nepochopil. V podstatě s minimem práce max.zisk. S víceprací by byl asi větší. Kilo brambor stojí 7kč(v družstvá v nošovicách). To co sadím jsou loňské zcvrkliny, co by skončily na kompostu. Nechal jsem je naklíčit a toto sadím. Drbat se s tím nemá moc cenu vzhledem k ceně nových. Přihnojit vhodně to ano. Bez toho by to byla asi zbytečná námaha to tam i do té země vpravit.

Brambory z obchodů jsou určitě vhodně přihnojené. Zemědělci potřebují mít úrodu bohatou...

děkuji všem za vyčerpávající odpovědi

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika