Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak aby som to doposial zhodnotil, tak najvätsi vynos je zatial u Bellarosy, no Marabel a Anuschka su tiez dost urodne. Najlepsiu chut ma podla mna Anuschka, no Marabel je tiez vyborna. No v rodine sa to dost lisi, a niekomu najviac chuti Bellarosa, tak ze to je velmi individulane.

No riesim dilemu co s porastom dalej, susedne polia zemiakov ktore boli neosetrovane, su uz uplne spalene od plesni, no môj porast aj napriek dvom postrekom Infinitom (posledny asi pred dvoma tyzdnami), uz ma tiez prve napadnute listy, odhadom asi do 5 percent. Osetrovat sa mi ich este raz nechce, aby som ich nemal prilis prechemizovane, tak rozmyslam ci ich nechat napospas vlastnemu osudu, alebo ci vnat znicit, co by bolo rucne dost narocne (staci pokosit alebo treba aj pozberat ?), a na druhej strane neviem ci by mi v zemi vydrzali do konca ôsmeho mesiaca kedy ich chcem kopat.

U nas je tento rok tlak plesni neskutocne silne agresivny, a prisiel prilis skoro, ved ked vidim tie polia, na ktorych uz nie je skoro ani jeden zeleny list, tak by ma aj zaujimalo, ci budu mat aj nejaku urodu... Ako to vyzera u vas v inych oblastiech??

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika