Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Já jsem bakterie do kompostu v hypermarketech nikde nesehnal, ale nakonec jsem je objevil na výstavě v Litoměřicích a prodává je firma Subio a posílají je i na dobírku. Adresa je Rychvald, Potoční 542. Zde kopíruju jejich návod: Jedná se o výrobek OXYGENÁTOR - Bakteriální prostředek k urychlení kompostování všech organicky rozložitelných látek vhodných ke kompostování, k rozkladu fekálií v suchých WC - ZABRAŇUJE ZÁPACHU ! Ke zlepšení čistícího účinku
v domácích průmyslových ČOV. Čistí vodu v zahradních jezírkách,nekalí se. ZALOŽENÍ KOMPOSTU : tráva, listí, štěpka, zbytky z kořenové zeleniny, aj.,se navrší na hromadu až 3 - 5 m3 a zaleje se předem připraveným roztokem Oxygenátoru, aktivovaným v 10 l vlažné vody. Pokud je množství materiálu určeného ke kompostování menší,je vhodné Oxygenátor rozdělit a aplikovat dle velikosti hromady poměrnou část. První 3 - 4 dny je nutné kompost kropit vodou. Do dvou měsíců je kompost nazrálý.Pokud takto připravený kompost dáme ke kořenové zelenině,zabráníme výskytu plísní. UPOZORNĚNÍ : kompost je nutné zakládat při minimální teplotě +10°C.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika