Povidla



host - 184.220 (?) 
17.9.2015 19:47, zobrazeno: 3646x
Včera som robila slivkový lekvár/povidla/. Podaril sa mi hustý, tak som ho do pohárov dávala lyžicou a zasterlizovala. Dnes som si všimla, že bol asi poriadne hustý a v pohároch mi ostali vzduchové medzery. Myslíte, že to môže tak ostať, alebo sa mi pokazí? Robila som ho celý deň a fakt sa mi podaril, tak by som nerada oň prišla. ďakujem Eva
Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 67.66 (?), 17.9.2015 20:11
Stává se mi to pravidelně a vůbec tam ty bubliny nevadí.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 184.220 (?), 18.9.2015 14:43

Ďakujem Eva

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika