Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Desinfikoval bych klasicky Savem zastudena a pak umýt na libovolný program v myčce. Savo namícháte buď ostré s krátkou dobou namáčení (1 lahev Sava+9litrů vody namočit na hodinu) nebo střední s dobou namočení přes noc (decka do 10 l vody a 8-12 hodin). I krásně hladké sklo obsahuje na povrchu mikropóry do nichž se mnohé schová (viz sklenička po česnekové pastě smrdí i po třech umytích v myčce). Proto doporučuji to namočení přes noc, protože jen tak bude desinfekce nejen povrchová, ale vyčistí i mikropóry.

U pasteračních teplot je důležitá i teplotní výdrž, aby se prohřál na požadovanou teplotu celý obsah. Tedy u nás měříme čas až když teplota povrchu sklenic dosáhne požadovanou teplotu a pro řepu mám poznámku 85°C a 20 minut pro 0,3l sklenice (25 minut pro 0,7l sklenice).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika