Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Marmeládu či džem z letních jablek jistě vyrobit lze. Chuťově to není ale žádná špička a tím, že zužitkujete 1,5 kg plodů, problém s nadbytkem letních jablek nevyřešíte.  Do marmelád se hodí spíš jablka nezralá jako přídavek k chuťově pestřejšímu, ale málo želírujícímu ovoci (jahody, borůvky, maliny). Smíchat jablka s rybízem je možné, ale výsledek není o mnoho lepší. Rybíz se totiž používá ke stejnému účelu jako nezralá jablka (nastaví objem a dodá pektiny).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika