Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím, otázka je vcelku jasná. Bydlíme nedaleko Řípa a z důvodu srážkového stínu a orientaci zahrady na jih jsme zvolili travní směs do sucha od Arosu. 70 procent kostřava rákosovitá, 20 jílek vytrvalý a 10% lipnice luční. V květnu jsme vysazovali, dnes je konec srpna a trávník v podstatě vůbec nehoustne. Možná trošku něco přibylo, ale přijde mi to hodně málo. Sekáme rotační sekačkou a zkracujeme o tu jednu třetinu na 5cm. Na 5cm jsem přišel sám - resp. google, že udajně se takhle té naší kostřavě nějvíc daří, když se bude zkracovat třeba na ty 3cm, udajně začne naopak řídnout... osobně se mi zdá 5cm ale zbytečně moc...

Špatné houstnutí tedy přikládám možná zbytečně vysoké výšce seči. Je taky pravda, že zálivce moc nedáme, v podstatě až posledních 14 dní zalíváme obden pořádně - od směsi do sucha jsme čekali víc, když například zaprší, tak po 4 dnech slunce je tráva vyloženě jak seno... Ale to se stalo za tu dobu tak dvakrát, naštěstí letošní léto poměrně dost propšelo.

Díky za názory

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika