Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím,

chtěl bych oživit toto vlákno i pro tento rok a poprosit začínající i zkušenější domácí vinaře o sdílení zkušeností, rad a postřehů s přípravou a výrobou vína z hroznů.

Napřílad co se kvasinek týče, na trhu jsou desítky druhů, jistě s žádným druhem člověk nešlápne vedle, ale přesto, čím se třeba vy řídíte při pořízení konkrétního druhu kvasinek? Máte zkušenost s tím, že by různé druhy kvasinek významně ovlivnily chuť vína (ze stejného druhu hroznů, nebo ještě lépe ze stejné várky sběru?)

Martin

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika