Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, moje zkušenosti jsou stejné, vliv okolní teploty (a vlhkosti) je rozhodující. A právě to trochu relativizuje tu přítomnost termostatu. Pokud by tam opravdový termostat byl, tak by nastavil teplotu na požadovaný stupeň bez ohledu na teplotu okolí. Čas sušení by tak zůstal stejný, jen by vzrostla spotřeba. Naopak by se sušení urychlilo, protože v chladnu je nižší absolutní vlhkost a větším ohřátím i relativní, ale tím bnych to nekomplikoval.
   Je možné, že termostatem nazývají ten knoflík, kterým se přidává výkon topného tělesa (ale bez zpětné regulace dosažené teploty - to by muselo být na platech čidlo). 
    Průměrný příkon 200-500W znamená, že průměrně se suší taky jiné věci - čaje, bylinky, houby a ty využívají při sušení nižších teplot, tedy menšího výkonu. Ale švestky (aspoň já) sušíme naplno.
  Návod k použití je zaměřen dost na reklamu, nelze jej brát doslova. Samotná věta:
Při rozšíření sušičky na nejvyšší doporučený počet sít se prakticky nezvyšuje příkon sušičky a doba sušení se neprodlužuje...
je naprostý blábol odporující fyzice, ve svém důsledku totiž znamená, že sušička je tak trochu perpetuum mobile. Těch doporučených plat je, tuším, 30 a zákazník je tak motivován k jejich koupi.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika