Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nemyslím si, že by většina Moraváků považovala špendlíky za podprůměrné - ať už k jídlu nebo pití. Jenže stromů už mnoho není a šarka je dorazila.
   Velké pecky, jako záruku dřevnaté chuti... no, to nevím. V posledních letech je módou připravovat kvas dokonce bez pecek anebo jej před odjezdem do palírny přecedit. Sám za sebe mám v destilátu raději chuť ovocnou než dřevnatou. Ale proti gustu...
   Hnití kvasu (možná jiné druhy kvašení) souvisí s menším obsahem cukru (i kyselin) v ovoci a vyšší teplotou v době sběru.  Určitě je dobré vést takový kvas jinak než z podzimních švestek a durancií, spíš podobně jako třešně či meruňky. Tedy rychlé rozkvašení, sudy v chladnější místnosti a neotálet s vypálením.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika