Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Podepisuji se pod metodu "vařicí vodou na ně". Byla jsem téměř zoufalá. Vyzkoušela chemii za nemálo penízků. Začali se tlačit i do domu přes terasu. Pak jsem si přečetla návod s vařicí vodou - nechci to zakřiknout, na terase a v zimní zahradě jsem ji přímo z varné konvice nalila do spár mezi dlažbou a obkladovým páskem, ihned byl od nich pokoj, venku jsem zkoumala, okud se berou až jsem narazila na hnízdo - poznala jsem to tak, že když jsem píchla do dírky v zemi začali se rojit. Tam jsem nalila varné konvice dvě, tři dny po sobě, rozrýpala jsem to a vše je v klidu - nic se nehýbá už týden.

Horší to bylo v kuchyni, která navazuje na terasu - tam mám dubové lakované parkety a s vařicí vodou by to asi nedopadlo dobře. Tam jsem použila postupně v po sobě v rozmeí 14 dnů Biolit, Raid - kromě spraye se dostanou takovéí krabičky s otrávenou návnadou - zabralo vždy jen asi na 5 dní. Pak jsem koupila Defeat - modrý prášek a ten jsem dala pod kuchyňskou linku - a je klid.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika