Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Prvy tohtorocny teply vikend som vyuzil na dokoncovacie prace na skleniku. Vysavacom som vysaval vzduch a vodu z polykarbonatu. V miestach, kde je prevrtany, kondenzuje voda pomerne vydatne. Tie silikonove podlozky to fakt neutesnia. Trochu som dotiahol skrutky.

Ale ostatne komorky su uplne ciste. Rano bolo chladno, celkom sucho, takze som sa snazil nasat do komorok tento chladny vzduch, ktoremu by po zahriati mala vyrazne klesnut relativna vlhkost. Nasledne som hrany prelepil hlinikovou paskou a uzavrel U profilom. Snad to bude fungovat a riasy sa tam nebudu sirit.

Taktiez som dokoncil okno s automatickym otvaracom. Nechcem kazit pekny velky blok polykarbonatu, takze okna budu asi len na bocnych stenach. Automaticky otvarac je ale dost citlivy, dnes sa uz snazil okno otvorit a to nebolo v skleniku nejako teplo, tak do 20C. Je zbytocne, aby vo februari sklenik otvaral, budem ho musiet este odstavit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika