Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak to Vás asi zklamu, máme skleník terpve 14 dní (kupovali jsme ho nepoužitý, 25let čekal v garáži). Zatím je složený u baráku, musíme vykopat základy, přivést vodu, el už je.. Pozink i síla konstrukce se zdá být ok, nikde není stopa po rzi. Patky na ukotvení jsou ok, ty sice zinkovány nejsou, ale jsou dost robustní.. Celou konstrukci mám v plánu před stavbou ještě natřít. Dostali jsme na stavbu takový polonávod, ale stavebnice je dost intuitivní a myslím, že se zadaří postavit skleník bez obtíží (pokud nebude něco chybět.-) Co mě ale na skleníku zarazilo, že boční skla nejsou u země nijak uchycena, jsou tam jen tak "volně ložená".. ale to jsme vymysleli tak, že se dolu dá širší gumová lemovka, i když asi by tam nemuselo být nic... Celý skleník i se skly váží cca 600kg, máme 5100x3700 (plus mínus). Součástí jsou 4 velká okna, otevírá se celá horní plocha, což je úžasné, jen jsou okna trošku těžší. Ještě jsem přemýšlela, že bychom rovnou udělali dvojité zasklení (sklo až tolik nestojí), ale nejsem si jista tepelnými mosty právě v konstrukci a u oken (to musím dovymyslet.-)

Vy skleník máte? Nebo máte v plánu ho kupovat? hledala jsem na internetu, co se dalo, ale výsledná informace, že podnik byl rozprodán a skleníky se od roku (myslím) 1990 nevyrábí... vlastně jediná zmínka na internetu o tomto skleníku byla od Vás.-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika