Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Oplotit orná půda samozřejmě jen tak nejde. Jsou výjimky, jako je třeba sad, ovocná školka,..., jinak platí zákon, který hovoří o volné průchodnosti krajiny. Musel by to člověk projednávat s odborem životního prostředí, je to na dlouhé lokte a úřad takové oplocení jen tak nepovoluje. Už jsem si to zjišťoval - SÚ s tím problém nemá, ale musí mít pro udělení územního souhlasu souhlasné stanovisko všech sousedů a hlavně odboru životního prostředí. Navrhli mi proto, ať si ornou půdu oplotím užitím kůlů a lesnckým pletivem, a kdyby to s nimi někdo v budoucnu řešil, že nebudou moci jinak než nařídit odstranění, a v tomto případě by odstranění bylo snadné.

A nejde o to, že by se člověk klepal před úřady a bál se následků. Jde o to, že sousedi a lidi jsou různé, a mohlo by se stát, že by to někdo začal aktivně řešit - oplocení za desíty tisíc a několikatýdenní práce by šly do kopru.

Co se týče stromů - ano, stromy se na ornou půdu sázet můžou, a toto jsem ani s nikým neřešil a zasadil.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika