Příspěvky uživatele - 187.62

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Filtrační materiál? Síťky na ovoce, 17.10.2008
Já mám spíš takový návrh... co kdyby někdo založil přímo téma "Vlastnoruční filtrace" nevím jak to nazvat česky: D DIY Filtrace mi prostě zní rozumně, ale zas by se našel někdo, kdo by to nepochopil, v tomhle tématu se pak vyjádřit všichni... celý příspěvek >
jezírko bez elektřiny, 16.10.2008
ono to nikdy není pravidlem, co jsem psal výš je spíš zobecněno, každé jezírko je unikát, žijící ekosystém, těžko najdete dvě stejná. :)
Dešťová voda, 15.10.2008
i když jste chtěl napsat koi, tak stále reakci nechápu
Dešťová voda, 15.10.2008
já bych se dešťové vody docela bál... ale pokud máte jen karasi nebo nějaké odolné rybky, snad to tolik nevadí... pokud jste podlehl(a) koimánii, tak dešťová voda je jedno z těch velkých NE :-)
Filtrační materiál? Síťky na ovoce, 15.10.2008
Dobrý den, http://www.catson4ponds.com/VortexFilter.html takle nějak si představuji i svůj build vortexu :)
Filtrační materiál? Síťky na ovoce, 15.10.2008
teď zas nechápu já, Vortex odhazuje nečistoty právě na bok, pokud tedy budete mít odtok na boku budete vlastně odsávat právě nečistoty a čistou vodu nechávat ve vortexu, nebo mi něco uniká?
Filtrační materiál? Síťky na ovoce, 14.10.2008
Tady mám pocit narazíte na jeden problém, Vortex podle mě není pro gravitační zapojení (i když si tím úplně jistý nejsem), myslím, že nedosáhnete dostatečně rychlého proudu vody, jinak co se týče nasměrování proudu vody ve vortexu, tak stačí na tu... celý příspěvek >
Filtrační materiál? Síťky na ovoce, 14.10.2008
přesně tak nejjednodušší způsob jsou ty průchodky... uděláte díru, našroubujete dáte mezi ně těsnění evtl. ještě zalijete epoxydem nebo silikonem :-)
Filtrační materiál? Síťky na ovoce, 10.10.2008
Plánuji Vortex 140-200l zatím sháním správnou nádobu:)...za ním pak "duhový filtr", kopii kaldnesu (asi 100l husích krků), 50l zeolitu a nakonec Ozón, ale jen hobby jednotku, uvidíme, zda bude k něčemu či nikoli :-)
Filtrační materiál? Síťky na ovoce, 10.10.2008
Naplním s ní sud filtru, dle potřeby zpětné propláchnutí, jednou za čas jí vyhodím a dám tam novou :-)...nevím, byl to jen takový nápad :)
Filtrační materiál? Síťky na ovoce, 10.10.2008
Zdravím, neustále brouzdám diskuzemi na koiphenu a tam se používá do filtru téměř cokoli (už také konstruuji "rainbow filter" "duhový filtr" hafo moc barevnejch houbiček na nádobí: D) Ale k mému dotazu, za zimu se nás doma... celý příspěvek >
Lovení potěru, 8.10.2008
mám pocit, že právě čeřínek má přiliš velká oka, ne?:( ale zkusím nějakou tu síť do oken, nebo záclonu, prozatím díky za nápady :)
Lovení potěru, 8.10.2008
Zdravím, už jsem tu jednou psal, že se mi v sprnu vytřeli Koi, tenhle potěr mám naštěstí už přemístěný v nádrži uvnitř, problém je, že jsem zjistil, že se mi vytřeli už na jaře v malém jezírku, kde byli dočasně (dodělával se jejich nový domov), teď... celý příspěvek >
přezimování karasů v jezírku, 8.10.2008
Já někde četl, že můžou přes zimu přežít chvíli i zamrzlí v ledu, no, asi to nebude pravda... :)
krmení ryb v jezírku, 7.10.2008
osobně pstruhy nemám, ale myslím, že se jim dá dát leccos, většina ryb vydrží na granulích, vím od babičky, která v mládí bydlela přímo na sádkách, že běžně pstruhy krmili takovým tím masovým odpadem (vnitřnosti atd, ble) :-) mozna se daji pouzit i... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika