Příspěvky uživatele - 46.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Marhulový kvas nekvasí, 11.7.2017
OPTUS:  kazda odroda ovocia ma svoje maximum cukrov pri plnej zrelosti co ale aj predpokladanu koncentraciu arom. Pokial docukris nadmieru bielenou sacharozou akekolvek nedozrete ovocie tak je tam ten lieh citit.  Aromy a lieh v dozretom... celý příspěvek >
Marhulový kvas nekvasí, 10.7.2017
Ja som raz skusal odfiltrovat z rmutu tekutinu aj cez gazu a aj cez filtracny papier a mozem povedat ze je to dost zdlhave.nakoniec som sa na to vykaslal a kupil refraktomer za 50e. Tam staci kvapnut cez hajzel papier priamo na sklicko refraktomeru.... celý příspěvek >
Marhulový kvas nekvasí, 8.7.2017
POzor!!! Klasicky ponorny cukromer nie je presny ak meriate tekutu zlozku s pevnou. Spresni sa to prefiltrovanim rmutu a oddelenim pevnej od kvapalnej zlozky. Idealne na huste kvasy je refraktomer. Cukor ked priidate este sa "spracuje". Skoda... celý příspěvek >
Zapomenutý kvas ze švestek, 2.6.2017
jozef, ako moze po chemickej stranke odlezany kvas naberat na kvalite??? Suhlasim ze pokial je hermeticky uzavrety tak by sa skody pachane kvasinkami mohli oddialovat ale netusim ako pocas leta do jesene uskladnit pod napr. 20 °C.  Na... celý příspěvek >
Kompoty - kvas, 7.5.2017
Otazne je aka bola koncentracia cukru pred kvasenim. Pokial ste dali aj nejake pomocne vysokovykonne kvasinky na prekvasenie co najvyssieho obsahu cukrov tak by to ten alkohol samozrejme mohol istu dobu udrzat.samozrejme podmienka je vzduchotesne... celý příspěvek >
Palenie z exotickeho ovocia, 25.4.2017
Zmerajte si cukornatost a viete sa k Vami pozadovanej odpovedi dostat. Takto postavena otazka je pre vestcov :)
Drevené soudky obecne, 19.4.2017
Zhrnie to niekto do jedneho prispevku, ake boli celorocne vysledky kostovania?? Kedy dosladzujete domace brandy? Do suda alebo po vytiahnuti zo suda? Filtruje to niekto?? Dakujem
Vyroba konaku z vinovice, 19.4.2017
40% do suda je dost slabe, asi by bolo dobre dat vyssi obsah alkoholu
Slivovice vs. calvados, 7.3.2017
Ivan Hlavaty, ked spravne chapem tak davate do sudka 52%. Na aku liehovitost Vam klesne pobytom v sudku a aky mate ubytok objemu?mam na mysli tu tzv. Anjelsku dan. Dakujem
Fleret, 23.10.2016
Dnes je uz mozne kupit aj komercne destilaty v slusnej kvalite. Samozrejme, majitel musi dbat na cely proces od vyberu ovocia az po uskladnenie.
Ktorú slivku vysadiť kôli slivovici, 28.8.2016
Milan Vlk,  slnko je dolezite k dozrievaniu a k fotosynteze, cize aj ked ti dorastu plody, nemusia byt sladke ako v plnej zrelosti
Kvalita domacej palenky, 11.1.2016
Pokial mas olej v medziplasti a vytapanie min s plynom akebo drevom, nie je mozne to co popisujes.  Do akeho stupna liehovitosti zbieras prvykrat a druhykrat??
Kvalita domacej palenky, 11.1.2016
S cim topis? Ak s elektrinou tak je to normalne to co popisujes, zial
Pálenka z kdoulí, 14.10.2015
Na vychodnom slovensku zacina zber teraz, zalezi ako su zlte.odporuca sa pk zbere ich ulozit v debnicke na dva tyzdne aby dozreli.potom ich mozete zomliet.
Destilat z duly (kdoule), 29.9.2015
Dobry den.Mate niekto skusenost s pripravou kvasu z duly??Kolko cukru? Davate enzym a kvasinky??? Umyvate ovocie pred mletim? Odstranujete chlpky?Miesate to s jablkami?? Dakujem za postrehy
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika