Příspěvky uživatele - 46.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doporučte jabloně, 7.10.2016
Školku neznám, ale při vyhledávání jsem použil Seznam. Podle aktivních "košíků" mají internetový obchod již v provozu . Možná tam nakoupíte i jiné uvažované odrůdy.
Doporučte jabloně, 7.10.2016
Ovocná a okrasná školka Šťastných nabízí Admirál ve tvaru ZK a ČK na podnoži M7. Tyto informace jste si mohl vyhledat sám, trvalo mi to necelou minutu .
Modi, 7.10.2016
Pane Hlavatý, rozumím Vám. Intenzivní sad skutečně působí sterilně. Co má však velkopěstitel dělat? Potřebuje sklidit maximum kvalitního ovoce z minima plochy, mít co nejnižší náklady a vykousnout nějaké dotace....a ještě nemá vyhráno, protože svou... celý příspěvek >
Jakou odrůdu hrušně zvolit?, 7.10.2016
Většina paličů stejně všechny hrušky naloží do soudku, na "léčení" se jim jich poté nedostává :-).
Jakou odrůdu hrušně zvolit?, 7.10.2016
Evropské hrušně jsou rzí na mé zahradě napadeny minimálně, azijské jsou zatím zcela bez příznaků. Netvrdím, že jsou proti rzi výrazně odolnější, neboť moje zahrada jejich odolnost příliš neprověří.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika