Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomozte určit tento plevel, 20.6.2016
ručně vykopat a často kosit, bodlák
Neroustoucí habr v živém plotě, 20.6.2016
Vykopat a vyměnit, podívejte se na kořeny, budou zdeformované, okousané nebo zakrslé.
Chov pstruhov, 19.6.2016
Povysávat exkrementy ze dna a vzduchovat i kompresorem na pneumatiky
Chov pstruhov, 19.6.2016
A při jaké teplotě vám hynou? Ještě mě napadlo rozbor vody.Nemusí vyhovovat pstruhům. V některých článcích doporučují snížit ph.A další věc, neprokysličujte ode dna, ale metr nade dnem, ať se voda nepřehřívá vířením celá, ale zůstane studená dole a... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 19.6.2016
Kompresor by jste potřeboval, aby dával tolik za minutu a né hodinu, jinak snižte počet ryb, hladinu zastíňte a když bude voda teplá, dejte vodu studenou, ale třeba ji okysličit, jestli je ze studny.Buď vodopádem nebo kompresorem.Doporučil bych... celý příspěvek >
Zahradní krby, 18.6.2016
Vyvložkování šamotem je k tomu, že šamot vydrží velkou teplotu oproti betonu nebo červené cihly.
Chovná nádrž na nástražní rybičky - rybkám se nedaří, 16.6.2016
Jedině udělat jak píšete a všechno nářadí a nádobíčko vyhodit nebo vydesifikovat.Přeji nový chov bez závad a nemocí.
Sterbinovy filtr, 16.6.2016
Zdravím, nedělal někdo štěrbiňák ze silonové látky nebo síta?Napadlo mně, že látku na sítotisk by šlo použít, díky za názory.
Slepice stále kvokají, 16.6.2016
Dávejte kvočnám půl nebo celý acylpyrin denně, má zvýšenou teplotu na sezení vajec, proto se sprchovaly nebo dávaly do hnízda do lavoru s vodou, aby zchladly.Za čtyři dny je po všem.
Chovná nádrž na nástražní rybičky - rybkám se nedaří, 15.6.2016
na stránkách rybicky.net jsou popsány nemoci i s fotkama.zkuste juknout tam.Ještě mě napadá přidat do vody sůl, ale poměr neznám.Jinak krmit můžete žížalama, pečivem a granulkama.
Produkce nutrifikačních bakterií, 6.6.2016
Zdravím, když si koupím startovací bakterie na 20m3 a mám jezírko napouštět a má mít kolem 70m3,za jakou dobu dopustit další kubíky po těch dvaceti?Rozmnoží se na sedmdesát kubíků?
Jezírko přes 200 m3, 6.6.2016
Lekníny rostou i kolem dvou metrů a filtrace může být taky např.dvojitá a každá filtruje "polovinu" jezírka.Do vody můžete i ponořit např zelené přepravky nebo plastovou konstrukci a nahoru zasadit rostliny a kořeny nechat prorůstat dolů.
Chov ryb doma, 5.6.2016
Krásná práce, duháci žijí v rybnících a přehradách a vaše jezírko je s ohledem na velikost a počet ryb hodně blízko.  Myslím, že by přežili i bez okysličení, ale mají alespoň lepší život a přepych. Kdyby byla filtrace, tak těch ryb můžete mít i... celý příspěvek >
Sekacka pretoci a nestartuje, 5.6.2016
některé chytré stroje hlídají i olej, je ho dost?
Chov ryb doma, 30.5.2016
Zdravím, já zatím kopu a jezírko má něco kolem 2-2,2 metru na hloubku a v nejhlubším místě asi 2,5 metru, takový lavor místo gule.Pokud můžete kopat do hloubky, tak kopejte, co vleze.Plytké vody jsou v horku brčály a ryby trpí.Mám kolem břehů i... celý příspěvek >
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika