Příspěvky uživatele - 178.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Aronie - černý jeřáb moravský sladkoplodý, 24.7.2016
Muchovník mám asi 3 roky.Jen mi připadá, že ty větvičky jsou pořád takové slabé, takže když to má plody tak se docela slušně ohýbají.. Když to zastřihnu a pokrátim tak by se mohli trochu zpevnit???Stříháte to taky někdo a jak??
Aronie - černý jeřáb moravský sladkoplodý, 22.7.2016
V zahradnictví jsem vyloženě chtěl aronii.Prodali mi tento stromek kde bylo napsano aronie -černý jeřáb moravský sladkoplodý.No bohužel papír snese všechno..asi se stala někde chyba.Tento vykopu a nechám si jen keřík.Jinak díky za rady.
Aronie - černý jeřáb moravský sladkoplodý, 20.7.2016
Před 3 roky jsem zasadil stromek Aronie-černý jeřáb moravský sladkoplodý.Listy to má jako jeřabina.Bohužel zatim ještě neplodil a tak by mě zajímalo pokud ho někdo má za jak dlouho začíná plodit.Případně kde je vhodné ho pěstovat, Zda vyžaduje... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika