Příspěvky uživatele - 62.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cresthaven dozrává, 3.9.2015
Podľa mňa asi najchutnejšia broskyňa. Perfektná harmónia chuti. Asi niečo ako VP pri marhuliach. Na jeseň ešte jednu prikúpim.
Odrůda Sylvercot, 24.7.2015
Ja ju mám tiež na GF677 a tiež z Plantexu. Je to naozaj nádhera a presne ako píšete, vo vnútri stromu je krásne krvavo červená. Na zaváranie by mohla byť, má byť pevná a tak aj vyzerá. Mali ich teraz nedávno v Lídli ako dovoz z Grécka, tak som jeden... celý příspěvek >
Odrůda Sylvercot, 23.7.2015
To ano, máte pravdu. Ale myslím si že taká Leskora, možno aj Radka (mám ju, ale zatiaľ ešte nerodila) plne zastúpia aj Pinkcot aj Sylvercot. Teda v dobe zrenia a svojou chuťou ich strčia do vrecka. Ale určite je to každého vec, čo si kúpi. Aj ja som... celý příspěvek >
Odrůda Sylvercot, 22.7.2015 Obsahuje fotku
Mám Sylvercot na podnoži Wädenswill. Vlani tri, tento rok jeden plod. Síce bol pekný, veľký ale chuť žiadna. Ako by som ani nejedol marhuľu. Tak isto som mal Pincot, aj to boli nádherné plody ale chuť tiež mdlá. Ten odišiel na apoplexiu po troch... celý příspěvek >
Bergeron je nejlepší, 16.7.2015
Sused má Maďarskú. Pekný obrovský strom. Chutné plody ale raz za 3-4 roky. Preto som si vysadil Bergeron, Kjoto a Radku. Radšej oželiem tú chuť ale mám mžnosť jesť marhule každý rok. A to my vyhovuje.
A co vaše višně?, 3.7.2015
Tak isto aj ja. Toľko višní tejto odrody som už dávnejšie nemal. A sú pekné zdravé. Aj keď škoda, že tieto višne nie su najvhodnejšie na výrobu vína. Bude aspoň džem na zimu.
Třešeň odolná praskání v dešti, 3.5.2015
Ja mám Rivan na Gisela 5 a som nadmieru spokojný. Malý stromček viem obrať všetko. Je to skorá a chutná čerešňa.
Rozkvétání broskvoní, 19.4.2015
Je to nádhera. Ale na druhej strane taká Redheaven nie je moc fotogenická keď kvitne. :-)
Moc male kvety broskyne, 19.4.2015
Ja mám tiež vedľa seba Red heaven a Suncrest a je to poriadny rozdiel. Suncrest má nádherné veľké ružové kvety, zatiaľ čo Red heaven také malé, nepekné. Ale ovocie bude z oboch výborné. Teda dúfam.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika