Příspěvky uživatele - 229.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata v kyblících, 5.4.2015 Obsahuje fotku
Rajcata v kvetinacich pestuji jiz tretim rokem. Vetsi rajcata vysazuji po jednom. Cherry rajcata po dvou kusech v jeden kvetinac. Kazdy rok byla velka uroda :) S.
Rajcata - plisen?, 5.4.2015
Dekuji moc za informaci, me prislo zvlastni, ze flicky jsou jenom na odrude Maxi Yellow. Myslite, ze je vhodne rajcata osetrit nejakym pripravkem proti skudcum (i jako prevenci)? Dekuji
Rajcata - plisen?, 5.4.2015 Obsahuje fotku
Takhle vypada list na zadni strane!
Rajcata - plisen?, 5.4.2015
Dobry den, dekuji za Vasi reakci. Lupu bohuzel nemam ale zadni list vypada takhle, jsou to vyzrane flicky? Prikladam foto.
Rajcata - plisen?, 5.4.2015 Obsahuje fotku
Dobry den, jelikoz jsem predchozi prispevek omylem smazala., tak tedy jeste jednou. Prosim o radu, na rajcatech mi vznikly male flicky a nevim zda je to plisen nebo az moc slunicka. Mate nekdo zkusenost? Je to spis na spodnich listech. Nemam... celý příspěvek >
Je to plíseň?, 12.7.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den všem chtěl bych se zeptat co by tohle mohlo být na listech?jedná se listy Pepina, ale na terase se mi to šíří prakticky na všechny rostliny vč. Chilli, rajčat,jahodníků a jak proti tomu mohu zasáhnout. Mockrát děkuji za odpovědi.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika