Příspěvky uživatele - 104.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Které rostliny v zimní zahradě snesou až 40C?, 20.5.2010
Já doporučuji kaktusy a sukulenty. Jinak pěstuji i středomořské druhy, které v létě vyndávám ven a letním je. V říjnu se vracejí zpět do zimní zahrady, Teď řeším dilema, už měly být všechny venku, ale kvůli dešti a chladu je mám zatím ještě uvnitř.... celý příspěvek >
Jak zničit mech na zahradě?, 30.3.2010
Existuje přípravek Antimech, který spolehlivě mech kikviduje a současně trávník hnojí. Je ale dost drahý, mají ho v hobby marketech.
Tabulka skla proti přemokření, 26.6.2008
Taky jsem o té tabulce četla. Mám Lewisii na skalce, kde byla přímo doporučována. Nějak jsme na podzim zapomněli, lewisie nádherně přezimovala a kvete jako divá. Myslím, že stačí dobrá drenáž, aby voda mohla odtékat.
Růže choroby, 11.6.2008
Dobrý den, na krásné stromkové růži se objevil na listech šedý povlak, květy zasychají a nevykvétají. je to padlí? A jak s ním bojovat? Díky za radu.
Oleandry, 30.5.2008
Dobrý den, kdo mi poradí, jak se starat o oleandry během roku? Můžou se odstraňovat odkvetlá květenství?
libora - lantra, 30.5.2008
Nejlepší je zimování v zimní zahradě kolem 10°C. Sice opadá, ale na jaře znovu obrazí. Já mám bílou a růžovou, pěstuji si je na kmínku a dělají mi radost.
Dracena - slunce, 30.5.2008
Já jsem ji dal na slunce hned po ledových mužích a daří se jí skvěle. Uvidíme, co v létě.
Sundavillea Red - pěstování, 30.5.2008
Tuto rostlinu pěstuji už několik let tak, že zimu tráví v zimní zahradě a přes léto je venku. Je hodně vzrůstná, takže ji mám na třech bambusových tyčkách asi 2 m vysokou a stříhám ji každý rok. Kvete nádherně červenými květy.
ochrana stromkových růží na zimu, 12.10.2007
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, jak zazimovat stromkovou růži. krásně kvetla a bylo by mi líto, kdyby zmrzla. Děkuji za odpověď. Věra Bělohlávková.
Rhododendron - žloutnoucí spodní listy s černými tečkami, 13.9.2007
Nedělejte si z toho hlavu, moje rododendrony mají taky takové listy, asi to bude nějaká houbová choroba, ale napadené listy opadají a rostlině neškodí. Kdyby to bylo moc, pak doporučuji k postřiku Spruzit, dostanete v OBI.
Azalky - z 1 pupenu polovina květů usychá, 2 kvete, 25.5.2007
Několik let jsem měla tyto prolémy nejen s azalkami, ale i s rhododendrony. Je to houbová choroba, která se rychle šíří (určitě ji mají i u sousedů). Pomáhá postřk Spruzit, koupíte v OBI nebo Baumaxu. Věra Bělohlávková
Skimmia japonica - ako ju pestovať, 5.1.2007
Skimmiu nechávám v zimě na skalce venku a přežila i tu loňskou bez úhony. Mírně namrzlé vrcholy se mohou ostříhat.
Azalky - vyštipování, 5.1.2007
Ten nápad s ostříháním výhonů není nejlepší, protože si ostříháte i pupeny pro příští rok.
plíseň na azalkách, 11.12.2006
Zkuste Spruzit. je drahý, ale pomáhá.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika