Příspěvky uživatele - 226.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Králíci - očkování, 25.2.2010
To jim nesmíš dávat pít pořátd, to je jen na přeléčení, jinak bys jim musel předepsat antacidum, renie,anacid a podobně.
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 28.1.2010
Zřejmě kvalita za rozumnou cenu, tu příponu profi nesmíte brát moc vážně určitě jste si pročetl co tu s touto bruskou bylo problémů.Nejdříve nabruste jednu stranu pak znovu seřídit a nabrousit druhou -nebo reklamovat.
Pes štěká, 14.12.2009
Zanedbali jste výchovu, chce to psa taky trochu cvičit, a ne ho nechat řvát celou noc jistě z vás mají sousedi radost.Mělo by se to zvýšenou péčí dát napravit viz předešlý článek.
Vápno do kvasu, 14.12.2009
Nikdo vám nebrání si dát do kvasu co chcete, ale vy máte jistotu že není ve vápně nějaká přísada, zatím se vápno prodává na stavební účely a né na potravinářské, nikdo vám nevyloučí nějakou nežádoucí přísadu.Příspěvky jsou anonymní, také nás můžete... celý příspěvek >
Technika orby, 6.12.2009
Tvar pluhu a jeho seřízení je velice důležité, silný traktor utáhne i špatný pluh maximálně se zvýší spotřeba ale u těchto hobby traktorů a fréz je to hned poznat.Správně seřízený a tvarovaný pluh by neměl traktor táhnout na žádnou stranu, po pustění... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika