Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Palma pěkná, jako ze žurnálu, jakoby se sama prodala. Ne, je fakt pěkná. Teď je brzo dělat závěry jak se jí vede. Z vlastních zkušeností a hlavně z toho co čtu a vidim denno denně, nepřestávejte rosit a to hlavně z toho důvodu, že doposud byla zvyklá na hodně vlhký vzduch, přechod do suchého bytu jí vysušuje listy a sme u těch fleků, pokud mohu říct, tak těch fleků se nikdy a nikdo nezbavíte!

Za další, rozhodně doporučuji větrání na balkoně a i když je to tropická palma, u nás venku může být od května do září, mam to odskoušeno, není to žádná věda. Přesadit můžete, dokonce bych řekl, že je to nutnost, ale nesklepávejte starou hlínu na to je dost háklivá. Sluníčko jí nevadí, ba naopak, za výhěň za sklem vám bude vděčná. Ale zase, nejdřív postupně přivykat a přizpůsobyt tomu zálivku. Čím více slunce tím ať spíše stojí trochu ve vodě, při pěstování doma je lepší jí udržovat polosuchou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika