Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Hm, skladování jako survival, hmm. Mám tu starý pultový mrazák a už nějaký rok ho chci zkusit použít na skladování jablek a spol., protože nemáme sklep. Letos se to ale vyřešilo, protože po zateplení půdy jsme zjistili, že tam máme optimální podmínky na skladování kde čeho, takže jabka půjdou na podzim na zkoušku taky tam. Nicméně na netu jsem viděla staré lednice nebo mrazáky zakopané v zemi - takový lepší krecht. On ten obal přeci jen chrání obsah víc než deskami vyložená jáma. Vyložit slámou nebo pilinami, aby se zabránilo vlhku, odvětrat, možná by to šlo použít i na dýně.

Jinak na různé nápady, jak si co udělat na koleně svépomocí, nechodím na Receptář, ale na pinterest.com. Je to takový vyhledavač, ale vidíte přímo náhledy, vybíráte podle toho. Kliknutím se dostanete na stránku s návodem.

Je tam spousta tipů na nekonvenční pěstování kde čeho, návody na přežití, jak co pěstovat v severských oblastech, v poušti a nevím kde, jak chytat dešťovou vodu a uchovávat ji pro potřebu k pití, chov zvířat, permakulturu, bio... Stačí pak zadat cokoli a procházet obrázky - v tomto případě zadat něco jako freezer root cellar nebo refrigerator recycle a pod. Přikládám nějaké foto pro inspiraci.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika