Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ten recept se mně opravdu líbí. Jen je škoda, že jsem ho neviděl někdy tak v září, kdy jsem sklízel těch pár lilků co se mně urodily. Uvařit to a ochutnat to bych jistě zvládl. Všechny jsem je rozdal v rodině. S mým pěstováním je to vždycky tak, něco napěstuji a pak nevím co s tím (už jsem pěstoval i artyčoky, ale nikdy jsem je neochutnal- vyschly v lednici). Asi bych měl změnit postup, zajít do „kšeftu“, koupit jeden lilek, uvařit ho na černo, ochutnat a teprve potom přemýšlet, jestli v roce 2015 nějaké lilky pěstovat.
           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika