Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Samozřejmě že dozrají, ale budou "gumové", pokud máte možnost okamžité sklizně (vyjdete ven, utrhnete a konzumujete) tak není žádný důvod nechat je dozrávat utržené. Většinu paprik sklízím v technické zralosti (za "zelena") protože jsou šťavnatější a křupavější, nejsou sice tak sladké jako úplně vyzrálé ale každá má něco do sebe. Na nakládání, zavařování nebo pečení jsou samozřejmě lepší lně zralé plody. Ještě jedna věc, pokud pěstujete velkoplodé papriky tak ty než úplně dozrají, trvá hodně dlouho, proto je dobré odrůdy kombinovat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika