Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, mám na zahradě strom moruše bíle a uvažuji o tom, že z jejich plodů vyrobím kvas a nechám vypálit. Odhaduji, že minimálně 50l sud bych měl naplnit bez problémů. Má někdo nějaké zkušenosti s kvasem z moruší? Kolik cukru přidat do kvasu, jak dlouho nechat kvasit? Kvas bude uložen v místnosti s teplotou 13 - 18°C. Je možné do kvasu z bílích moruší přidat i černé moruše? Mám i strom černých moruší, ale z něho jsem schopen nasbírat tak 2-3 kg moruší.

Předem díky za rady.

Standa

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika