Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím Paliči!

Tak sa momentálne zaoberám myšlienkou, ako sa postaviť k otázke, či je prospešné pri pálení, resp. výrobe kvasu používať moderné metódy (speciálne enzymy, rôzne druhy kvasiniek, soli a vyživy) alebo použiť know how starých otcov a nechať to na prírodu. 

Lebo napríklad pri víne mi tento nový spôsob nie vždy úplne sedí, niekedy sú vína až moc vyšpičkované, počul som aj názory, že vína sú uniformné, stráca sa tým čaro teroir.

Ale zasa pri destilácii nám predsa len ide o niečo iné, dostať z ovocia to najlepšie čo v ňom je, čo možno najvýraznejšie. práce je okolo toho tiež celkom dosť, takže aj tá vyššia výťažnosť poteší.

Zaujímal by ma váš názor, prípadne skúsenosti.

Vďaka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika