Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kvas už je zpracovaný, ale vezli jsme ho se zbytkovými 12° cukernatosti, kvašení se zastavilo a kvas začal čučet. Doteď nám vystačili zásoby z roku před tím a když jsem načal demižon zjistil jsem, že slivovica je horší. A rozdíl byl jen ten zbytkový cukr. Jinak jsem cukru přidával jen minimálně a to jen na rozkvašení. Ale durancie měli na stromě nějakých 28° a v kvasu 25°. Nemáte s tím nějaké zkušenosti jestli to může ovlivnit ten zbytkový cukr? Nemám třeba použit nějaké hlubokoprokvašející kvasinky?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika