Děkuji za oba příspěvky ohledně přesíření. Jde o víno ze sušených šípků (staré 18měs.) a je uskladněno v akátovém sudu (200 litrů) cca 8 měsíců. Vzhledem k množství použitého materiálu si zatím nedokážu představit naředit novým nesířeným množstvím v celém objemu. Snad postupně, každoročně část. Zkusím změřit obsah SO2 později, za půl roku, rok. Mezitím snad udělám nějaké nové. Obsah síry je teď 60mg/l.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název *:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*
Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17. Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.