Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nebojte se. Vaše příspěvky jsem četl. Jen nechápu, proč chcete všeho pěstovat daleko víc, než potřebujete a pak to zase kácet. Takovýto způsob získávání dřeva na topení je dost nepraktický. Nebylo by lepší to víc promyslet, případně si na zahradu pozvat někoho zkušeného, aby Vám poradil přímo na místě? Ono se to tady moc nedá, protože ochrana Vašeho soukromí nějak blokuje zdroj informací o věcech, které je důležité vědět. Proč sem neumístíte nějaký obrázek Vašeho pozemku z ptačí perspektivy s orientací ke světovýn stranám a nějakými rozměry? Něco z Vás občas vypadne, to je ale málo a k celkovému obrazu to má daleko.
Co se týče Vašeho soukromí, nebudem to už rozebírat. Pochopil jsem. Já si soukromí nemohu dovolit. Bydlím v lokalitě, kde máme všichni velikost pozemků jen kolem 1000-1200m2, takže jistě uznáte, že na takto malých parcelách se soukromí nedá dosáhnout. Prostě si vidíme do talíře, ale nevadí nám to. Máme se rádi a chováme k sobě úctu. Mockrát se nám stane, že se třeba sejdem na hranicích 4 pozemků (dotýká se to rohama) a s pivem v jedné ruce a buřtem v druhé diskutujem o všem možném. Branka v plotě není výjimka. Na ryby a želvy se k nám chodí dívat denně vždy několik spolužáků našich dětí, takže je tu veselo. Když pojedete okolo, stavte se a já Vám ukážu všechny výkladní skříně kolem nás. Odkud vlastně jste? Ani jméno neznám! Nikdo sice nepěstujem luční kvítka, jistě chápete proč, ale druhová rozmanitost tady nějaká je. A s tím předváděním se, to sem moc netahejte. Mohl byste urazit všechny estetické přispěvatele, kteří sem kdy vložili nějaké fotografie svých zahrádek a jezírek. Vždyť je to jejich chlouba a není to nic špatného!
Já jsem naštěstí splachovací.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika