Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane Jiří, předně musím napsat, že smekám před vašimi znalostmi.

Jsem počínající pěstitelkou orchidejí a přesně jak píšete, celý život jsem kolem nich chodila s patřičnou úctou k jejich kráse, ale také respektem k jejich pěstování, považovala jsem je za velmi náročné květiny.

Až loni se se mnou do nového bytu nastěhoval jeden obyčejný Phalaenopsis. Vzhledem k tomu, že jsem zjistila, ža tahle kytka je v mých rukou nezmar a téměř celý rok bez ustání kvete (napočítala jsem 38 květů najednou), rozmnožila jsem svou sbírku o další Phaly v různých barevných variantách (přikládám fota), troufla jsem si na jedno Cymbidium (foto), díky Vašemu návodu zde vím jak na něj a koupila jsem si i jednu údajnou Cambrii (opět foto).

Chtěla bych Vás poprosit o identifikaci oné Cambrie, četla jsem, že píšete, že Cambrie jako takové neexistují a pod tím názvem se skrývá ledacos.

Také bych Vás chtěla poprosit o radu, názor na to, jakou mám šanci v panelákovém bytě se všemi okny orientovanými na jih, úspěšně pěstovat botanické druhy orchidejí, konkrétně mi jde o Catasetum Pileatum (foto). Objevila jsem tuhle kytku v nabídce jedné české prodejny orchidejí a doslova mě uchvátila.

Děkuji za odpověď Věra

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika