Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Připojím se k tomuto tématu, ale mám jiný problém. Protože nejsem spokojená s kvalitou zelí, které se v posledních letech prodává v obchodě, pročetla jsem zdejší diskuze a rozhodla jsem se zkusit naložit vlastní zelí. Koupila jsem tři hlávky, údajně česká farma, nakrouhala, nasolila, krásně nakřehlo a pustilo spoustu šťávy, takže šlo krásně napěchovat do dvou dvoulitrových zavařovaček, zašprajcovala jsem to vzpěrami, dala gumové těnění, skleněné víčko a zajistila perkem, takže vzduch k tomu nešel a nechala stát v kuchyni. Po dvou dnech zelí krásně kvasí, štáva přetéká, ale bubliny se k hladině derou líně. Zjistila jsem, že šťáva nahoře má slizovitou konzistenci, možná se jedná o vláčkovatění, podobně jako u vína. Dá se to nějak zastavit? Co kdybych přidala nahoru trochu octa? nebo to vyndala a promíchala? Nechci to tak rychle vzdát.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika