Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

DObrý den, i já mám dotaz ohledně zelí. Zelí jsme nakládali 28.září, nakrouhali ve vanicce, dali jsme sůl a kmín, nic víc. Napěchovali ho do kameninového sudu, vyrstvy prokládali vinými listy a jablky, nahoru dali igelit, na ten jsme nalili vodu a zatížili jsme to kamenem. Zelí nádherně kvasí, ale asi zkvasilo, nebo nevím jak to popsat, když sem ho byla kontrolovat, jestli má dost šťávy, aby bylo ponořené, ochutnala jsem ho(vidličko, ne rukou) a ono bylo kyselé, spíše štiplavé do jazyku. Nevím jestli je to fáze kvašení, ale jestli to takhle zůstane, tak je to nepoživatelné.Poradíte co s tím?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika