Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

tak keď je to plne v norme, tak o čom tu celý čas kecáte?! ložisko od popredného výrobcu spĺňa absolútne všetky kritéria a predpoklady, aby bez problémov fungovalo, pokiaľ bude odborne namontované. 

ja vás nechcem z ničoho obviňovať, ale ja skutočne nič nepredávam, ja nemám žiadne zmluvy s nikým, za mnou nechodia manažéri predaja a ja nemusím chodiť na rôzne školenia s cieľom zvýšiť predajnosť ND s názornými ukážkami. ja som len obyčajný zákazník, nič viac. mám skúsenosť v podobnej oblasti ako to chodí (automotive parts) a netvrdím, že vy na také školenia chodíte, akurát máte veľmi podobné argumenty. 

končím, lebo to nemá absolútne žiadny prínos pre nikoho. 

ešte na záver, písali ste, že šruba má viac vlastností, nie len hlavičku a závit, ale aj pevnosť... úplne bez emócii a úprimne. sú kladené na šrubu, ktorá je jednou zo štyroch na štartovaní také nároky, aby sa oplatilo dať tam originál za 70 korún oproti šrube za 1 korunu (približne)?  tu ide len o princíp, že mi to bolo vysvetľované, že musí byť originál lebo zničím závit v píle, že to už nikdy neopravím a hq má špeciálny závit, že taký sa nedá kúpiť. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika