Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Sharks je malinko jiný, nemá naklápěcí hlavu proti opotřebení kotouče, takže na výběr prakticky zůstává jen Gude 2500 a Hecht 9230 a jelikož je Hecht levnější, bylo by nelogické kupovat něco jiného.

Unašeč jsem vám ošipkoval červenou šipkou, je to věc co "unáší" kotouč, dost často má vůli a je i špatně obroben, to je nejdůležitější věc co je třeba si pohlídat = nasadit kotouč a zatočit a nesmí to házet, když je špatný je lepší si vyrobit nebo nechat vyrobit nový. Další věc, samotný brusný kotouč dodávaný k brusce je dost často pokřivený a na vině nemusí být jen unašeč. 

Pak už drobnosti: zelenou šipkou je označené místo kam je dobré dát gumovou podložku u mé brusky se vibracema otáčí matka posuvu zarážky řetězu, gumová podloužka otáčení brání.

A doladit šroubky čelistí které drží řetěz na požadovanou rozteč - modré šipky.

Jako uchycení mám velký kovový "L" profil který je přišroubován ke spodku brusky a druhý konec upínám do svěráku, ale stačí si sehnat dostatečně velký dřevěný čtveratý špalek a brusku si k němu přichytit vrutama, účel to splní stejně.  9230 pokud často něco řeže mu uděláte určitě radost. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika