Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je to stejná baterie jako u mobilu nebo notebooku Lithium-iontová, pokud ji budete používat denně, tak samozřejmě životnost nebude taková jako když ji použijete párkrát do roka. Mobil který nabíjím každý druhý den vydrží baterka zhruba tři roky, poté se kapacita sníží, ale pořád je použitelná. Nejdéle co jsem zatím měl baterii u mobilu vydržela 5 let. U pily, která nebude využívána každý den a tudíž baterie nebude dostávat takový záběr bych to viděl s postupným snižováním kapacity ještě na mnohem déle.

Při skladování, když zrovna pilu nebudete používat, nechte baterii na 40% nabití = nenabíjet do plna před uskladněním jako olovněné do auta. Nabíjet až před plánovaným použitím. Další věc co pomůže je skladování v chladu, ale pozor rozhodně ne v mrazu, dát ji někam do chladné a suché místnosti. Když tyto AKU výrobky vyběhli na trh jako novinky, koupil jsem jednu na zkoušku od Stihl, je to cca bez měsíce 3 roky a baterka pořád drží jak nová. Je to nejvyužívanější pomocník, každý z příbuzenstva si ji půjčuje. Za rok to vidím něco kolem 40 nabití. Když uvážím se s každým nabitím nadělala vlečku dřeva, tak to vychází na cca 120 kubíků dřeva x cca 800Kč  = 96000Kč takže už je 5x zaplacená. Druhý akumulátor je lepší koupit až když vám vypoví službu stávající, při ceně 3100Kč to člověka nezruinuje.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika