Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Husqarnu 257 jsem koupil kdysi, tuším v roce 1998. Byla po GO, vyměněn též válec s pístem. Zpočátku mne zlobilo poměrně špatné startování. Než jsem vyjížděl do lesa, preventivně jsem vždy nastartoval pilu doma. Když už byla jednou nastartovaná, tak celý zbytek dne startovala vždycky na drc.

Po výměně membrány v autorizovaném servisu startuje ta pila spolehlivě. Nemá primer což mi chybí, ale má dekompres a od té doby mi pila vždycky chytlala. Nepracuji s ní moc často. Připravuji pro sebe nějaké to dřevo na zimu v lese. Pracuje prakticky bez údržby a jezdí dodnes. Ani ten benzín po sezoně nevyčerpávám. Prostě kdykoli přijdu, tak tu pilu nastartuji a řežu.

Za nevýhodu považuji skutečnost, že je těžká oproti mé Shindaiwě 320Ts anebo Hechtce 927, ale to jsou jiné pily i když ty se u mne v lese nadřou nejvíc. Husqarna 257 se více méně ulejvá. Zabrat dostává jenom někdy, když kácím větší strom anebo špalkuji hrubé dřevo. Pila profi, kdysi ještě koncem 80. let nejčastější pila u tehdejších lesních závodů. Taky moje pila je po GO po profesionálním dřevorubci v lese.

Kdybych měl přirovnat k autům, tak taková Tatra 603. Není sice nejnovější, ale pořád dobré svezení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika