Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Máme z Polska většinu stromků. Jestli nám prodali to co říkali netuším. Nakupoval jsem třeba slivoně stylem, že jich chci tak deset, každou jinou, odrůdy jsem moc neřešil, protože se v nich stejně nevyznám. Spíš mi šlo o to, aby zrály v různou dobu. A musím říct, že na stromcích, které už plodily, byly na každém stromku jiné švestky a v jinou dobu. Podobně s třešněmi, těch jsem koupil pět a taky má opravdu každá jiné plody  a jindy. 

Prodejci jednají tak, že chtějí prodat za každou cenu, třeba jsem se zeptal jestli nemají náhodou matčino, samozřejmě že neměli, tak chlap začal tak vychvalovat topaz, že jsem nakonec jeho výkon ocenil tím, že jsem si stromek odnesl. Ale už se nedozvím jestli ten topaz od poloků, by byl opravdu tak skvělý, protože stromek krátce po zasazení vyhrabala a rozkousala pesana. Takže se zdá, že pro psa byl stromek velmi chutný.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika