Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Byl jsem samozřejmě zvědavý, jestli je poškození květů meruněk totální. Dá se to zjistit, i bez utržení celého květu. Když utrhnete podezřelý květ celý, zjistíte snadno, že plůdek je uvnitř spálený (hnědý). Ovšem pokud se na květ podíváte a zjistíte, že je blizna vystrčena ven a je bílá se žlutou hlavičkou, tak i když jsou okvětní plátky nahnědlé jde o zdravý plod. Pokud by jste květ se zdravou bliznou utrhli, tak zjistíte, že plůdek je zelený a tudíž nepoškozený mrazem. To samozřejmě nedělejte. I z větší dálky zjistíte, jestli je blizna vystrčená. Pokud ne, je spálená (hnědá) a schoulená někde mezi pestíky.
Mám vedle sebe stejně velké stromy (stromky) Harogem a Bergeron. Zatímco Harogem je prakticky zničen (květy), tak Bergeron to asi tak z 50% přežil. Karola má sem tam něco, VP samozřejmě skoro nic, ale některé květy vykvétají opožděně, Lemeda skoro nic, Leala díky opožděnému kvetení vypadá celkem dobře. Ten Bergeron mě opravdu překvapil, za to Harogem z Harrowu zklamal. Navíc trpí ještě velmi silně strupovitostí. Doufám, že bude mé pozorování správné

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika