Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Trochu neomaleně jsem se otřel o Sundrop,a od té doby nespím,a přemýšlím,zda jsem ji neukřivdil. Po pravdě přiznám, že ani nevím jaká ve skutečnosti je.Bylo to dloubnutí do žeber, které je někdy potřeba ,aby se rozvířila a podnítila reakcesmiley,aby se takzvaně někdo ozval,a dílem někdy nepřesvědčivých ohodnocení chuti v pomologiích-někdy výsledným recenzím opravdu nerozumím.Tedy to moje kopnutí bylo možná hloupé,a určitá univerzálnost ,a kompotová využitelnost bývá někdy výhodou.

Názorným a velmi přesvědčivým příkladem je Harbrite-zatímco ji pane Petře a nejenom Vý vynášíte do nebes, a ze svých zkušeností na své zahradě dáváte jen nejvyšší známky-ospevujete, tak všeobecně rozšířené, dostupné pomologie ve většině případů hodnotí "jen za dvě",nebo lepší dvojka.Odrůdě se asi nedá upřít určitá plasticida, spolehlivost bez nutnosti probírky,odolnost-však pochází z Harrowu.Když zabrousím ke slivkám, tak pan Sus žádnou z Topů nehodnotí jako výbornou.Je to opravdu oběktivní hodnocení, nebo je zatížený jen na typy švestkovitého charakteru?Odrůdu Valjevka hodnotí jako výbornou, a odrůdu Hanita, která je považována za nejlepší zboží, které přišlo z němec hodnotí jen -harmonické chuti.A co si přectavit pod pojmem harmonická chuť?Snad by to mohla být ta univerzálnost Sundropu.A jsme zase v ri*ti.

Protože u nás(okolí Jablunkova) není na trhu dostatečná nabídka ovocných odrůd hrušek, jablek,abych ochutnal plody ještě před koupi stromku,jako například v okolí Pardubic, nebo jinde kde se ve zvýšené míře nacházejí velkopěstitelé, tak proto jsem odkázán jen na hodnocení jiných, npř.degustací ovoce, nebo pomologií.Proto si vybírám ve zvýšené míře jen odrůdy s nejlepší nálepkou.

Když se vrátím na začátek k Sundropu, tak ještě přidám, že na stránkách pana Kostihy při vší úctě asi nemůže Sundrop dostat lepší známku, než jakou dostal, protože nevznikl v jeho dílně.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika