Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jak jsem mohl být tak slepý, a nevidět meruňkovou kvalitu, která se v Leskoře sama podbízí.Sám pořádně nevím, proč jsem si ji nepořídil už dříve, a né až teď.Asi proto,že je na trhu už profláklá,a to mě přivedlo k myšlence,že i zastaralá,ale není tomu tak-velký omyl.Tak jako v broskvoních začíná pravá chuťová kvalita počínaje Harbingerem, u kterého už se toto  nošení dřeva do lesa stalo známým evrgrínem, tak ranné meruňky je třeba začínat Leskorou.Letos už jsem tedy neváhal, nestrácel drahocenný čas sháněním roubů, ale rovnou jsem si pořídil pořádný stromek na myrobalánu.Mou prioritou jsou zakrslejší podnože, ale v tomto případě mě to vůbec nemrzí.Další odrůdou, která mi zašla, ale koupil jsem znovu je Radka.Jak je vidět, u mě tedy meruňky dlouho nevydrží, ale nevzdávám to.Už jsem se pojistil.

Další LEmeruňka která u mě zatím prosperuje je Lemeda.Na tříletém stromku se krásně vyvíjí plod.Už podle toho medu předpokládám, že by mohla být sladká.Jak je to u ní s aromatem se možná dozvíme.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika