Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobry den,

pro Hecht 146 BTS hovori cena, 3000 vs 4500 uz je rozdil. Kdybych chtel krovinorez z teto nejlevnejsi tridy, byl by to Hecht 146 BTS. Mimo jine poroto, ze servisni technik Hecthu doporucoval jednoznacne 146 BTS oproti 145. Je uplne jinak udelana (pry lepe, spolehliveji) a z trojciferneho poctu prodanych kusu rekalamce v radku jednotek. Navic, navzdory delene hrideli uz nema bowden, ale dvoudilnou hridel, spojenou tisicihranem. Vykonove je take o neco silnejsi nez uvazovana Stiga.

Sam pouzivam Stigu 33 D, po zkusenostech z min. sezon jsem levnou neznackovou Cinu opustil (Hecht opravdu neni znacka, i kdyz se snazi). K Vasim dotazim:

- spokojenost je znacna, pomer cena-kvalita je bezkonkurencni a ocenuji zejmena vybornou ergonomii, vc. riditek a celkove hodne dobre zpracovani, vc. postroje, dodaneho prislusenstvi, atd. Znovu bych koupil bez vahani.

- 2500 m2 jsem sekal prave vcera, dlouhy uvoz zarostly cca 1,5 - 2 m vysokym pelevelem hustym tak, ze byl absolutne nepruchozi. Bolsevniky, bolehlavy, koprivy. Posekani mi trvalo neco pres hodinu a vzalo nadrz a ctvrt (1 litr), ale bylo to do jiste miry dane tim, ze se jednalo o uvoz cca 10 x 250 metru = pravidelny tvar,, takze se slo v podsate porad vpred, zadna clenitost. Zadne pauzy jsem nedelal, pouze pri jednu pri doplnovani paliva, pri ktere jsem soucasne dotahloval riditka, protoze pouzivanim hridele k odhazovani masy plevele do strann se v zaveru prace lehce uvolnila.

Sekano dodanym 3-zubem, nekolikrat trefena drevina v okoli, i po praci bez zubu nebo jakychkoliv deformaci. I kdyz ma ta stiga jen 0.9 kW, stacilo to bohate.

Nicmene pokud ocekavate pouziti ve Vami uvedene frekvenci (spise jednorazove jednou za sezonu), dost mozna by Vam stacit tech Hecht. Ja zu bych si po zkusenosti s touto Stigou zadny stroj z kategorie 3000 nekoupil. Rozdil je hlavne ve zpracovani a vzhledem k dobremu vyvazeni Stigy a skvelemu postroji jsem ani po te vcerejsi drine nevedel, ze jsem neco delal. Rozdil v unavenosti oproti predchozim (vc. jinych znacek) je opravdu velky. Nejlip se podivat na oboje nazivo a kdyz Vam to dovoli nastartovat, jeste lip.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika