Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

rád bych se Vás zeptal, jestli někdo nemáte zkušenosti se zahradním traktorem Stiga Estate Master. Rád bych výhledově nějaký traktor pořídil, ale na drahé stroje nejsou finance. Sekal by pozemek 7000m2, svažitý, pravidelně udržovaný, ale hrbolatý. Doposud seču s rotační sekačkou což je strašně časové náročné (taktéž Stiga).

Na tomto traktoru se mi líbí, že má sekací hlava kopírovací kolečka, to je podmínka, kterou musí traktor pro naše účely splňovat. Nabízí variantu i mechanickou převodovkou.

Takže bych se Vás rád zeptal na výhody/ nevýhody mechanické oproti HST převodovce, pak jestli traktor výkonostně dostačuje na svažitý pozemek (žádné prudké kopce) a popř. na nějaký konkurenční model v podobné cenové variantě. 

Dále také nevím jestli je to dvouválec? v nadpisu uvádějí výkon 13,5 koní a v popisu 6,8/ jeden válec, což se mi zdá málo, takže předpokládám, že má dva?

Děkuji Vám za Vaše názory či zkušenosti. Zdraví Mirek.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika