Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Přesně tak, Brill už asi elektické rotační nevyrábí. Poslal jsem tam v pátek večer dotaz, zda třeba v blízké době nezačnou vyrábět nebo jen neuvádí, že vyrábí i elektrické. Protože v pár internetových obchodech se dá stále koupit, ovšem asi to budou jen nějaké skladovky z dřívějška.

Kdybych chtěl opravdu luxusní trávník, zvolil bych ATCO, ovšem cenově se mi zdá poněkud drahá (cca 12 000 Kč), je fakt že na mých 300 m2 jsou to spíše vyhozené peníze a myslím si, že i v menším provedení rotačky oproti ATCO bude i Gardena velice slušně sekat, vzhledem k tomu, že další volby na výběr nejsou, tak asi stejně nezbyde nic jiného, než koupit od Gardeny, škoda že není více konkurence, ale určitě bude sekat dobře, toho se nebojím.
Cena oproti ATCO a Gardeny jsou sice "pouhé" 3 000 Kč, ale i to je dost a na menší pozemek bych řekl zbytečnost a určitě se dá vypěstovat krásný trávník i s Gardenou, toho se nebojím. Vždy to bude lepší, než s rotační sekačkou.
Samozřejmě je třeba i hnojit, provzdušňovat a podobné kravinky, co k tomu patří a sekačka mezi to patří také.

PS: K té Gardeně sběrný koš je, také ho vyžaduji. k 380 EC (tedy kabel) je třeba si jej přikoupit cca 800 kč, u modelu 380 Li (tedy baterie) tam žu je koš součástí a není třeba ho přikupovat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika