Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To víte, že má válec, sice ne klasický kovový, ale je to ruční sekačka, akorát v elektrice, což nemění nic na tom, že ta Boshka nebo ta USA home made vám pruhy dělat bude. Je to nesmysl. Snad si nemyslíte, že vám bude 13 kg sekačka dělat pruhy? Ten váleček po té trávě sotva pojede, spíše pojetí :) Co jsem se dočetl, tak Gardena ty pruhy dělá, není to žádný zázrak, ale na to že je to ruční sekačka akorát ostří se otáčí pomocí elektriky, tak je to slušné.

Když chcete pruhy, kupte si raději tu za 13 000 Kč od firmy ATCO.
Nejdříve bych vám ale doporučil se jít někam podívat, byl jsem na pozemku 300 m2, jenže je to malý pozemek, takže na každé straně baráku byl "kouset" trávy a dané pruhy nebyly pomalu ani vidět, protože když jste si stoupl před trávník, tak jste koukal ze shora a ten efekt nebyl nijak výrazný.

Takže pokud si myslíte, že dosáhnete výrazných pruhů se sekačkou o hmotnosti 13 kg a že to bude na ploše 350 m2 nějak výrazný, tak jste spíše na omylu. Používal tam právě tu nejlevnější od firmy ATCO, což funguje perfektně a pruhy to dělá moc pěkné, ale bohužel jak je to pár metrů trávníku není to moc viditelné, když s tím vyjede na hřiště, vypadá to moc pěkně.

A pokud vám jde jen o pruhy, můžete si koupit rotační sekačku a k ní si koupit doplněk v podobě válce, do kterého nasypete písek a bude vám dělat pruhy také, které stejně na svém pozemku neuvidíte, tak jako já :)

Každopádně ani já stále netuším, co nakonec zakoupím. Něco jsem si o různých výrobcích přečetl, ale zatím mě nic nedonutilo se rozhodnout. Takže když bude mít někdo radu, sem s ní :)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika