Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Přesně tak, než opravovat starší stroj, je lepší ušetřené peníze za opravy přidat ke koupi nového stroje, který je v záruce a 100% zajišťuje bezproblémový provoz. Tím se eliminují prostoje, udělá více práce, opravy jsou min a když už, tak v záruce. Výsledný efekt - větší finanční přínos, jistota provozuschopnosti, ušetřený čas, tím zase peníze a to celé dokola souhrn úspor proti nejistotě provozu staršího stroje a postupným různě nákladným opravám. To pořád platí pro komenční využití, soukromé využití naopak zvýhodňuje občas nějakou menší opravu, ale dlouho dobu provozu, než častěji investovat do nového stroje. 

Nelze jednoznačně upřednostnit některý přístroj jen z pohledu jednoho názoru. Optimální přístroj by měl mít solidní pořizovací cenu a to i ND, dlouhou záruku i v profi provozu, samozřejmostí by měl být uživatelský komfort a špičkové technické parametry. Už z tohoto popisu je jasné, že takový výrobek by byl pro výrobce černá můra, neboť by hodně investoval, hodně garantoval a minimum získal, max chválu zákazníků, ale za tu si nikdo nic nekoupí, nebo nepořídí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika