Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám Castor 41D a o něm psal výrobce:

Profesionální křovinořez Castor 41D je nejmenším z řady CASTOR Power. Motor je původem a konstrukcí shodný s dvoutaktním motorem, který byl používán na křovinořezech HONDA řady UMT. Do dnes je u těchto motorů zachován vysoký technický standard: Dvojitě uložená kovaná kliková hřídel do hliníkového bloku. To zaručuje vysoký výkon v širokém spektru otáček a perfektní odvod tepla - chlazení. Předimenzovaná spojka s obložením, náhon ocelovou tyčí v ložiskách a úhlová převodovka si nechá líbit i hrubé zacházení. Castor 41 D, je tak schopen jakékoli práce, při zachování vysoké životnosti a s tím spojených nízkých nároků na údržbu. V základní výbavě nechybí tříbodové popruhy a antivibrační systém nejmodernější konstrukce.

· Obsah válce: 36,3 ccm
· Výkon: 1,6 kw
· Průměr náhonové trubky: 26 mm
· Spojka dvoučelisťová s obložením
· Řidítka sklopná otočná
· Objem nádrže paliva: 1 l
· Hmotnost: 7,4 kg
· Výbava: tříbodý popruh se stehenním opěrem, poloautomatická strunová hlava, čtyřzub 25cm, klíče, vazelina do převodu

Kupoval jsem ho v r 2001 za cca 14000,- od té doby šlape jak hodinky. Maká každých 14 dní cca 1000m2 husté trávy a buřeně. Běžná údržba + spotřební material (nové strunové hlavy, silentbloky, atd.) Benzin Shell N95 + Olej Stihl HP 1:50. Na podzim kontrola pístu a válce - vše OK.

Chtěl jsem tenkrát koupit Stihl, ale obdobný výkonově stál cca 22000,- tak jsem koupil tento a nelituji. Další mám již Stihl a taky max. spokojenost.

F.K.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika